Meritxell Budó
Candidata a l'alcaldia

Dona, mare i treballadora. Vaig néixer a Barcelona l’any 1969. Visc a la Garriga des dels 6 anys.

Soc llicenciada en Farmàcia per la Universitat de Barcelona i tinc un Màster en Indústria Farmacèutica i Parafarmacèutica. La meva trajectòria professional ha estat vinculada a la indústria farmacèutica veterinària exercint responsabilitats directives, tasques que desenvolupo a l’actualitat.

Des de l’any 2003 participo de la política local, vaig ser regidora a l’oposició del 2006 al 2007, i posteriorment alcaldessa de la Garriga durant els períodes 2007-2008 i 2011-2019.

El març de l’any 2019 vaig ser nomenada Consellera de la Presidència i Portaveu del Govern, càrrec que vaig exercir fins el maig de 2021.

A la Generalitat de Catalunya he exercit també com a Secretària d’Atenció Sanitària i Participació, al Departament de Salut. Així mateix, vaig ocupar els càrrecs de vicepresidenta de la Diputació de Barcelona (2015-2019) i de presidenta del Fons Català de Cooperació al Desenvolupament (2011-2019).

M'agrada cuinar, fer esport, la natura, el mar i gaudir d’una bona conversa.

Sóc coautora del llibre La Transició Nacional, de l’editorial Malhivern.

Em torno a presentar a l’alcaldia perquè m’estimo la Garriga i penso que hi puc aportar el coneixement, el bagatge i l’experiència adquirits aquests darrers anys. Les eleccions del 28 de maig van de nosaltres, del nostre poble, de la nostra manera de fer i de la nostra manera de ser. Penso en una Garriga compromesa amb la seva gent i amb l’entorn, moderna, referent, pròspera, pionera, solidària, amable i neta.

La Garriga necessita un canvi, i compto amb tots i totes vosaltres per fer-lo possible.