La Garriga del lleure, la cultura i l’esport

L’arranjament dels espais de Can Luna, on ubicarem la nova sala d’exposicions i el nou estudi de Ràdio Silenci. Garantirem que Can Luna i El Patronat estiguin a disposició de les entitats del poble.

Un model de Festa Major i de Cap d’Any exitós, en el qual tingui cabuda un ampli ventall de preferències per a tota la població: petits, joves i grans. La Festa Major s’ha de viure en espais segurs i atractius.

Un bon manteniment i un servei de qualitat a les instal·lacions esportives. Augmentarem el nombre d’espais esportius polivalents i arranjarem els vestidors de la pista núm.2 per fer-los més grans.

La Campanya de Nadal, el Campament Reial, la Cavalcada de Reis, el Corpus, el Carnestoltes i la Castanyada, així com altres iniciatives de l’àmbit festiu i cultural, per potenciar l’oferta i fer-la atractiva a tots els públics.

Potenciar la cultura popular i tradicional, i facilitar a les entitats i associacions del poble el desenvolupament de les seves activitats, l’accés als espais i l’emmagatzematge dels materials.

Tornar a celebrar la Nit de l’esport, el Festival de la infància i la Gastronòmada com activitats de reconeixement i lleure inclusius.

Acompanyar els barris en les seves dinàmiques associatives, en la consolidació de les seves festes majors, activitats i tradicions.

L’oferta d’oci estival, impulsant casals d’estiu municipals de qualitat, amb una oferta àmplia i a l’abast de tothom.

Fomentar la biblioteca com espai generador de coneixement i ciència, amb la realització d’activitats educatives.

Un bon manteniment dels parcs infantils, fent-los més amables per a les famílies, més segurs i inclusius.

Obrir els patis de les escoles per al seu ús esportiu i de lleure els caps de setmana.

Els projectes de recuperació, preservació i difusió de la Memòria Històrica.