Programa electoral 2023-2027

Estimar la Garriga…

És definir un model de poble que miri el futur, que ens permeti avançar per assolir tots els reptes que vindran. És treballar amb uns valors que ens defineixen com la millor opció per governar, uns valors que ens interpel·len per construir un municipi més igualitari, segur, cohesionat i compromès amb els objectius de l’agenda 2030.
Eficàcia

Ens comprometem a fer una gestió eficaç i eficient, que doni facilitats i elimini les barreres administratives. Volem un Ajuntament amb una gestió transparent, i que reti comptes periòdicament a la ciutadania.

Confiança

Confiem en el potencial de la Garriga i de la seva gent per tornar a ser el poble referent a la nostra comarca.

Solvència

Som un equip solvent, amb capacitat de gestió i lideratge per abordar els reptes del present i del futur.

Diàleg

Recuperar el diàleg entre l’Ajuntament i els diferents actors de la nostra societat és fonamental per tornar a teixir aliances.

Compromís

Volem governar per millorar la vida de les persones, impulsant iniciatives que permetin generar benestar a la ciutadania.

Justícia Social

Refermem el nostre compromís amb la justícia social i la igualtat d’oportunitats, assumint la perspectiva de gènere en totes les polítiques públiques de l’àmbit municipal.

Consciència ambiental

Davant un repte global, calen accions locals. Cal avançar per ser més sostenibles i lluitar contra el canvi climàtic, aplicant polítiques mediambientals i de reducció d’emissions, així com canvis cap a un consum cada vegada més sostenible.

Catalanitat

Perquè creiem en el dret a decidir de Catalunya, volem ser ferms en la defensa del país i els seus interessos, objectius i anhels. Refermem la convicció de preservar la llengua i protegir la identitat i la riquesa del nostre país.

La Garriga de les persones

La Garriga que progressa econòmicament

La Garriga sostenible, neta, endreçada

La Garriga del lleure, la cultura i l’esport

Garriguenques i garriguencs,

Us faig a mans el nostre programa electoral, el contracte de la nostra candidatura amb tots vosaltres. Un programa fet escoltant la gent, amb propostes de govern per als propers anys i  que afronta tant els reptes del present com la bona gestió que ara mateix es requereix al capdavant del consistori.

Les persones, el seu benestar, la defensa de la seva dignitat i la protecció de la seves llibertats, són el fil conductor d’aquest contracte que ens compromet públicament i que determinarà la nostra acció de govern. Som un equip de dones i homes solvent, que compta amb la força, l’equilibri, el valor i el seny necessaris per liderar el govern de la Garriga els propers anys.  Volem governar amb tothom i per a tothom, volem escoltar abans d’actuar, debatre i consensuar.

Volem impulsar un compromís d’integritat institucional i de bones pràctiques per part de tots els representants polítics del nostre Ajuntament, i ens comprometem a gestionar amb rigor i transparència els recursos municipals, perquè tothom és mereixedor que els impostos siguin gestionats adequadament.

Ens tindreu al meu equip i a mi a la vostra disposició.
La Garriga necessita un canvi: compto amb tots vosaltres per fer-lo possible!