Llista Electoral

1 Meritxell Budó

2 Albert Jiménez

Tinc 57 anys. Soc pare de dos fills: en Lluc i en Tomàs. Sóc llicenciat en Veterinària i actualment treballo al departament internacional d'una empresa farmacèutica catalana. Parlo cinc idiomes.

En l'àmbit polític vaig ser regidor d'Ensenyament i Salut a l'Ajuntament del 2011 al 2015. Des de ben petit he estat vinculat a l'activisme social i polític, i actualment ocupo el càrrec de president local de Junts per la Garriga.

Em presento perquè vull un ajuntament on la transparència, la bona gestió i el diàleg amb la ciutadania siguin els pilars de l’acció de govern.

3 Cristina Sànchez

Soc la Cristina, estic casada i tinc dues filles, de 15 i 11 anys. Vaig cursar formació professional de la branca administrativa i no he deixat d'actualitzar-me fins avui. A més, vaig formar-me per poder treballar a l'administració pública i des de fa 15 anys treballo a l'Ajuntament de Lliçà d'Amunt.

Em presento perquè vull garantir uns carrers, places i parcs cuidats i amables.

4 Xavier Gotanegra

Tinc 53 anys, estic casat i tinc dos fills. Soc empresari, però des de ben petit he estat vinculat a diferents entitats culturals i socials del poble, especialment les relatives a les arts escèniques. Amb l'edat no he perdut ni la força ni la il·lusió ni l'empenta per fer-ho.

Em presento per fer de la Garriga un poble culturalment actiu i atractiu, de la mà de les seves associacions i entitats.

5 Montse Llobet

Soc la Montse Llobet i tinc 47 anys. He treballat durant més de 20 anys a l'empresa privada, concretament al sector de l'ensenyament i la logística de compres. Fa un parell d'anys vaig fer un gir professional i actualment treballo de Tècnica Auxiliar de Biblioteca. He estat 4 anys regidora al govern i 4 anys a l'oposició. Tinc dos fills petits, i vull treballar per la Garriga justament per ells: m’agradaria que estiguissin orgullosos del poble on han nascut.

Vull que la Garriga sigui un altre cop el municipi de referència, on petits i grans siguin escoltats i, sobretot, perquè no hagin de marxar quan siguin grans. Em presento per governar amb polítiques socials que vetllin pels més vulnerables i que garanteixin el benestar de veïns i veïnes.

6 Eduard Vilà

Nascut fa 56 anys a Barcelona, vinculat a la Garriga des de petit, hi resideixo des de l'any 1992. Estic casat i tinc dues filles. Soc professional del món de l'hostaleria i la restauració. Emprenedor i actualment Project Manager de HVAC i aerotèrmia. Soc amant del teatre i he estat membre de l'Associació Fem Pastorets; he organitzat el Festival de Titelles i el Campionat Mundial de Bevedor d'orxata de la Garriga. Em considero honest, treballador, optimista i amb vocació de servei.

Formo part de la llista de la Meritxell Budó perquè estimo la Garriga i vull tornar-me a sentir orgullós de ser garriguenc. M’agradaria fomentar el teixit empresarial garriguenc i generar prosperitat en el nostre poble.

7 Sonia Afuera

Tinc 49 anys i visc a la Garriga des de fa vint-i-dos. Tinc una filla de 17 i dos fills de 14 i 10 anys. Vaig estudiar Traducció i Interpretació i Magisteri en Llengües Estrangeres. Després de deu anys com a traductora, vaig entrar al món de l'educació. Treballo a una escola del nostre municipi, i m'apunto a totes les iniciatives que sorgeixen per millorar en la meva feina i acompanyar millor els infants. M'encanta fer vida de poble, i hi treballo per aquest motiu. M'agrada llegir, viatjar, caminar pel bosc, escoltar música, escriure...

M'estimo la Garriga perquè hi he arrelat i hi estan creixent els meus fills. Considero que l'educació és un dels pilars bàsics de la societat. Em presento perquè m’agradaria posar el meu granet de sorra per aconseguir per al poble un model educatiu inclusiu i cohesionat amb col·laboració de tota la comunitat educativa.

8 Àlex Gil

Soc l’Àlex i tinc 24 anys. M'he criat i he crescut a la Garriga. Treballo al RACC i soc estudiant de Ciències Polítiques i Dret. Fa poc que m'he independitzat al poble i vull que els joves del municipi també tinguin aquesta oportunitat: créixer i arrelar en el futur a la Garriga. He estat vinculat a la representació estudiantil i sempre m'ha apassionat la política, especialment la municipal, des que hi vaig entrar en contacte per primer cop. Per això formo part de la Joventut Nacionalista de Catalunya i de l'equip de la Meritxell Budó.

Em presento per oferir oportunitats de futur als joves, i per escoltar activament les entitats, associacions i clubs de la Garriga.

9 Carol Espada

Em dic Carol. Tinc 39 anys i dos fills. Soc filla de Les Franqueses, però visc a la Garriga des d’ara fa 15 anys. Soc pedagoga, propietària i directora de l'Escola Bressol La Rialla des de l'any 2008. Estic vinculada al món de l'educació des de 2003. Soc una entusiasta del maquillatge i de la lectura. Gaudeixo fent esport. Em considero una persona empàtica, resolutiva, proactiva, amb iniciativa i entusiasta.

Vull que la Garriga torni a ser el poble que em va enamorar quan vaig decidir venir-hi a viure i formar-hi la meva família.

10 Isidre Catafal

Soc l’Isidre, nascut a Granollers fa 58 anys. Estic casat amb la Marta, que és de la Garriga, i tenim dos fills: l’Albert i el Jordi. Soc la quarta generació del sector del món de la pagesia. Actualment sóc president de l’Associació Agrària de la Garriga. Sóc una persona treballadora; em van ensenyar a ser responsable i transparent. Amic dels meus amics, m’agrada el tu a tu amb la gent. M’agrada fer poble i participar amb totes les activitats que s’hi fan.

Vull lluitar per mantenir viva la pagesia al nostre entorn.

11 Mònica Gubern

Soc la Mònica, filla de la Garriga. Soc mare i àvia. M'he format com administrativa comercial. Sempre he estat relacionada amb el món comercial, tant en empreses privades com en negocis propis: l'últim, una botiga de roba a la Garriga. Em considero una persona molt extravertida, directa, molt pràctica, sociable, dialogant i treballadora. No suporto les injustícies.

Vull viure un poble que tingui cura dels animals.

12 Albert Gotanegra

Nascut a la Garriga fa 26 anys, em considero una persona empàtica, amable i compromesa, amb molt de seny i rauxa. Vaig estudiar a l'escola Sant Lluís i a l'Institut Vil·la Romana. Posteriorment, vaig estudiar el grau en Fisioteràpia a la UIC i tinc el Màster en Gestió hospitalària i serveis sanitaris de la UB i, actualment, em continuo formant. A nivell laboral, he treballat com a fisioterapeuta, director de residència geriàtrica i tècnic del Servei Català de la Salut. M'encanta fer esport i passar-ho bé amb la gent que estimo.

Vull un poble on l’esport i la salut siguin pilars bàsics de benestar.

13 Clemen Sanz

Soc la Clemen, i vaig néixer a Barcelona. Soc optimista, incansable, flexible i adaptable a qualsevol situació. Amiga dels meus amics, però principalment el que soc de tota la vida és independentista: un dels meus desitjos és veure una Catalunya independent. Tinc dos fills nascuts i crescuts a la Garriga. L'any 1999 vaig arribar al poble, on vaig començar una nova etapa professional dedicada a l'atenció de les persones, especialment gent gran i col·lectius en risc d'exclusió social. Vaig ser regidora de Serveis Socials entre 2003 i 2007. Des de 2011, quan vaig tornar, treballo a una agència que ofereix serveis als creuers que atraquen al Port de Barcelona, i gaudeixo molt treballant i coneixent gent d'arreu del món.

Crec que Catalunya també es construeix des dels ajuntaments.

14 Manel Mas

Soc en Manel, vaig arribar a la Garriga el 10 de febrer de 1976 per inaugurar la Caixa Catalunya, de la que vaig ser primer director. I ja no m'he tornat a moure: la Garriga em va captivar des del primer moment i el sentiment de pertinença el tinc força arrelat. Tota la vida l'he passada comptant diners d'altri, ara compto els meus i em dedico a escriure; que m'ha agradat sempre. El meu suport a la Meritxell el tinc clar, perquè valoro més les persones que les proclames polítiques.

Vull un poble que tingui cura de la gent gran.

15 Isaac Freijo

Soc l'Isaac, nascut a Granollers, fill de botiguers, pare de dos garriguencs i casat amb una garriguenca. Soc empresari de les tecnologies de la informació, cofundador de Peoplewalking i membre de la Societat Geogràfica de Catalunya. Em considero emprenedor i enamorat dels viatges, i combino la meva activitat empresarial amb la filantropia.

Vull treballar perquè la Garriga sigui un pol d’atracció per a empreses TIC.

16 Isabel Calls

Soc la Isabel, nascuda a la Garriga fa 66 anys, neta d'un dels primers barbers de la Garriga i filla d'un altre, establerts sempre a la plaça. Conec bé el comerç i el pols del poble; fa uns 50 anys vaig començar amb l'estètica, combinant-ho amb la perfumeria fins que em vaig jubilar. M'he dedicat també al voluntariat, i durant 25 anys vaig ésser la responsable del rober de Càritas. Ara em dedico a cuidar els meus dos nets, i m'estimo tant la Garriga com als meus.

Vull un poble que posi en valor el voluntariat.

17 Xavier Lapuerta

Soc nascut a la Garriga ara fa 63 anys, pare de família i avi de dues criatures. He estat empresari del ram de l'alimentació, i actualment estic jubilat per culpa d'una malaltia. Soc amant dels esports i de la música. He estat sempre vinculat al poble i a les entitats, des de la Coral Infantil Plou i fa Sol (allà vaig conèixer a la Meritxell com alumna meva: per cert, cantava molt bé) fins a la Coral Ariadna, passant per l'Olímpic C.F. i altres entitats. Fins i tot fa 20 anys vaig ser regidor a l'Ajuntament.

Estimo la Garriga, la porto al cor i vull el millor per al meu poble i tots els seus habitants.

18 Anna Ferrer

Nascuda a la Garriga fa 37 anys. Vaig estudiar al Sant Lluís i al Vil·la Romana. Una de les meves passions és la lectura, i m'encanta anar als clubs de lectura. El meu avi era el propietari de la fàbrica de Pells del Carrer Can Noguera, i la meva família sempre ha mantingut un lligam molt gran amb el poble que estimo, La Garriga. Em considero una persona empàtica, sobretot amb els més vulnerables. En l'àmbit professional he treballat a diverses escoles bressol i he gestionat durant 6 anys l'escola bressol municipal del Figaró. Actualment estudio Educació Social per la UOC.

Vull un poble que tingui en compte la infància: són el nostre futur.

19 Manel Gonzàlez

Tinc 52 anys. Soc nascut a Cornellà de Llobregat, on va arribar la meva família a finals dels anys 60. Vaig estudiar Formació Professional a l'institut IPFP d'Esplugues. M'agrada jugar a futbol, el karate i llegir, però sobretot soc amic dels meus amics. Soc administratiu i faig tasques de secretari, formador i responsable de campanyes. Vam passar uns dies a casa d'un amic de la Garriga i em van enamorar el poble i la seva gent, de manera que vam decidir aterrar aquí ara fa 5 anys. Després d'aquest temps, ja puc dir que m'estimo la Garriga. No canvio viure aquí per res; i la meva dona i la meva filla, nascuda aquí, tampoc ho canviarien, perquè estimen la Garriga.

Vull un poble modern, però que no perdi la seva identitat.

20 Estefania Moreno

He nascut i crescut a la Garriga. Estic casada i tinc un fill de 12 anys. Soc una persona alegre i compromesa; m'agrada relacionar-me amb la gent. Durant molts anys he treballat en el departament de comptabilitat d'una multinacional del sector de la metal·lúrgia, i des de fa un any i mig em sento privilegiada de treballar en el meu poble de comptable en una fundació dedicada a l'atenció de persones afectades d'autisme.

Vull un poble inclusiu i sense barreres, on tothom pugui tenir el seu projecte de vida.

21 Toni Salas

Tinc 57 anys i cinc fills. Soc originari de Mallorca, però des de fa 15 anys estic enamorat de la Garriga i el seu entorn. Soc metge, especialitzat en malalts crítics. He treballat com a gestor sanitari en diversos hospitals de Mallorca i Catalunya. Actualment, estic treballant com a cap d'urgències al SEM de l'Hospital de Berga. M'agrada córrer per la muntanya i m'enamora el Montseny. Crec que la vida és una cursa “d'ultradistància", on hem de gaudir del camí i no de l'arribada.

Vull un poble que fomenti els hàbits saludables, on tothom pugui gaudir de benestar físic i emocional.