Garriguenques i garriguencs,

Us faig a mans el nostre programa electoral, el contracte de la nostra candidatura amb tots vosaltres. Un programa fet escoltant la gent, amb propostes de govern per als propers anys i  que afronta tant els reptes del present com la bona gestió que ara mateix es requereix al capdavant del consistori.

Les persones, el seu benestar, la defensa de la seva dignitat i la protecció de la seves llibertats, són el fil conductor d’aquest contracte que ens compromet públicament i que determinarà la nostra acció de govern. Som un equip de dones i homes solvent, que compta amb la força, l’equilibri, el valor i el seny necessaris per liderar el govern de la Garriga els propers anys.  Volem governar amb tothom i per a tothom, volem escoltar abans d’actuar, debatre i consensuar.

Volem impulsar un compromís d’integritat institucional i de bones pràctiques per part de tots els representants polítics del nostre Ajuntament, i ens comprometem a gestionar amb rigor i transparència els recursos municipals, perquè tothom és mereixedor que els impostos siguin gestionats adequadament.

Ens tindreu al meu equip i a mi a la vostra disposició.
La Garriga necessita un canvi: compto amb tots vosaltres per fer-lo possible!