Estimar la Garriga…

Eficàcia

Ens comprometem a fer una gestió eficaç i eficient, que doni facilitats i elimini les barreres administratives. Volem un Ajuntament amb una gestió transparent, i que reti comptes periòdicament a la ciutadania.

Confiança

Confiem en el potencial de la Garriga i de la seva gent per tornar a ser el poble referent a la nostra comarca.

Solvència

Som un equip solvent, amb capacitat de gestió i lideratge per abordar els reptes del present i del futur.

Diàleg

Recuperar el diàleg entre l’Ajuntament i els diferents actors de la nostra societat és fonamental per tornar a teixir aliances.

Compromís

Volem governar per millorar la vida de les persones, impulsant iniciatives que permetin generar benestar a la ciutadania.

Justícia Social

Refermem el nostre compromís amb la justícia social i la igualtat d’oportunitats, assumint la perspectiva de gènere en totes les polítiques públiques de l’àmbit municipal.

Consciència ambiental

Davant un repte global, calen accions locals. Cal avançar per ser més sostenibles i lluitar contra el canvi climàtic, aplicant polítiques mediambientals i de reducció d’emissions, així com canvis cap a un consum cada vegada més sostenible.

Catalanitat

Perquè creiem en el dret a decidir de Catalunya, volem ser ferms en la defensa del país i els seus interessos, objectius i anhels. Refermem la convicció de preservar la llengua i protegir la identitat i la riquesa del nostre país.